Випуски журналу

Визначилась дата чемпіонського бою Олександра Гвоздика з Девідом Бенавідесом: коли відбудеться поєдинок

Опубліковано: 2024-04-22 17:59:39

Бій українського боксера Олександра Гвоздика за титул тимчасового чемпіона світу WBC у напівважкій вазі проти Девіда Бенавідеса відбудеться 15 червня 2024 року. Про це повідомляє промоутерська компанія Premier Boxing Champions.
 
Про призначення бою Гвоздик — Бенавідес вперше стало відомо наприкінці лютого. Спершу українець заявив, що протистояння відбудеться 22 червня, однак тепер організатори поєдинку визначили фінальну дату.
 
Бій Гвоздика з Бенавідесом стане однією з двох головних подій вечора боксу в Лас-Вегасі на арені MGM Grand Garden Arena. У фінальному поєдинку дня Джервонта Девіс захищатиме титул WBA у легкій вазі проти Френка Мартіна.
Після перерви у понад три роки Гвоздик повернувся до професійного боксу в 2023 році. За сім місяців українець встиг провести три поєдинки: перемагав у нетитульних боях мексиканця Хосуе Обандо, латвійця Річарда Болотнікса та бразильця Ісаака Родрігеса.
 
Результати Олександра після поновлення кар'єри дозволили йому піднятися на другу сходинку претендентів у рейтингу WBC й отримати шанс побитися за свій перший чемпіонський титул з 2019 року.
 
На кону в поєдинку Гвоздик — Бенавідес стоятиме пояс тимчасового чемпіона світу WBC у напівважкій ваговій категорії. Його володар отримає право на обов'язковий поєдинок з регулярним чемпіоном організації Артуром Бєтєрбієвим.
 
Девід Бенавідес виступає на професійному рівні з 2013 року і досі не програв жодного поєдинку: 28 перемог, 24 з яких — дострокові. Американець ставав чемпіоном світу в другій середній вазі, володівши титулом WBC у 2017-2018 та 2019-2020 роках.







Flag Counter