Випуски журналу

Картингіст Олександр Бондарев здобув другу поспіль перемогу у новому сезоні

Опубліковано: 2024-01-30 16:16:33

25-28 січня стартував 15 сезон найпрестижнішої серії картингових перегонів WSK — WSK Super Master Series. Гонка складається з класичних чотирьох раундів. 

Перший етап відбувся на італійському треку South Garda Karting у Лонато, популярному місці для всіх молодих талантів світового картингу вже протягом 30 років. Згодом серія продовжиться на двох нещодавно відкритих картодромах у Франчакорті та Кремоні, а грандіозний фінальний етап відбудеться на міжнародній трасі у Неаполі.

Загалом було зареєстровано понад 330 найкращих світових картингістів. У категорії OK, де цього року змагається український пілот Олександр Бондарев, участь взяли 50 пілотів з різних країн світу. 

У п’ятницю Бондарев взяв лідерство у кваліфікації у своїй групі і за загальним результатом. Надалі здобув беззаперечну перемогу у всіх трьох відбіркових хітах. А у неділю у префіналі Олександр також здобув перемогу з відривом у 6,259 секунди від найближчого суперника. Першим Бондарев перетнув фініш і у фіналі. 

Нагадаємо, що у 2022 році Олександр Бондарев виграв титул чемпіона WSK Super Master Series у категорії OK Junior. Наразі пілот очолює рейтингову таблицю цієї серії. Попереду чекає ще три етапи боротьби за перемогу у новій категорії. 

Партнером Олександра Бондарева виступає благодійний фонд Favbet Foundation, що займається становленням молодого покоління, підтримуючи ініціативи в сфері освіти, здоров’я і спортивного розвитку.







Flag Counter