Випуски журналу

Мандзин замінить Лесюка у складі збірної України з біатлону на етап Кубка світу в Обергофі

Опубліковано: 2023-12-20 16:35:58

У складі чоловічої збірної України перед четвертим етапом Кубка світу з біатлону 2023/24 відбудуться зміни. Про це повідомив головний тренер команди Юрай Санітра.

Так, за словами наставника, дебютний виклик цього сезону отримає Віталій Мандзин. 20-річний біатлоніст замінить Тараса Лесюка, який займе його місце у складі української команди на Кубку IBU. Залишаються у заявці Дмитро Підручний, Артем Прима та Антон Дудченко.

П’яте місце у заявці національної команди поки що залишається вакантним. За нього на чемпіонаті України з біатлону, що проходить цими днями у Львівській області, поборються Артем Тищенко та Денис Насико.

Санітра анонсував продовження ротації у складі збірної та на наступні етапи Кубка світу:

“В Обергофі у найсильнішому складі пробіжимо естафету, а тоді робитиму ротацію [на наступні етапи] з Кубком IBU. Буду дивитися на стан спортсменів на цей момент, що можна було зробити на чемпіонат Європи, де будуть представники команди “А” та команди “Б”. У Рупольдингу та Антгольці буде достатньо можливостей показати себе якнайкраще”.

Четвертий етап Кубка світу пройде у німецькому Обергофі з 4 по 7 січня 2024 року. На ньому відбудуться дві індивідуальні гонки – спринти та переслідування, а також класична естафета.







Flag Counter