Випуски журналу

Клімас: Усик переможе Ф’юрі за рахунок футворка, інтелекта та боксерського IQ

Опубліковано: 2023-11-29 14:46:13

Егіс Клімас, менеджер чемпіона світу за версіями WBO/WBA/IBF/IBO у надважкій вазі Олександра Усика, поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку свого підопічного за безперечний титул проти чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі.

“Ми дуже довго працювали над тим, щоб отримати цей бій, і ось нарешті ми це зробили! Однозначно це не буде легкий поєдинок. Можливо, це буде найскладніший бій у кар’єрі Олександра. Усик впевнений, але водночас він добре розуміє, що необхідно зробити велику роботу. Він трудяга, хороший атлет і дуже хороший боєць”.

“Буде непросто знайти спаринг-партнерів, тому що Тайсон Ф’юрі дуже високий, з довгими руками, у нього вкрай незручний стиль, він важкий. Так що це буде найбільшим викликом. Але я не сумніваюся в перемозі Олександра. Її причинами стануть його футворки, інтелект і боксерський IQ. Я б не сказав, що Ф’юрі має велику міць. Він важкий і вішається на бійців. Так він їх вимотує. Але побити Олександра буде непросто”, – підсумував Клімас.

Бій Усик – Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в хевівейті офіційно відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Спочатку івент планували організувати 23 грудня. Однак згодом стало ясно, що «Циганський король» не встигне підготуватися до цього часу після поєдинку з Френсісом Нганну наприкінці жовтня.







Flag Counter