Випуски журналу

Теофімо Лопес-старший: Камбосос може перемогти Лому? Ніколи

Опубліковано: 2023-11-09 13:42:13

Теофімо Лопес-старший, батько чемпіона світу за версією WBO у першій напівсередній вазі Теофімо Лопеса, категорично висловився про шанси австралійця Джорджа Камбососа у передбачуваному поєдинку з екс-чемпіоном у трьох вагових категоріях Василем Ломаченком.

“Як ви думаєте, Камбосос може перемогти Лому? Ніколи!”

“Мій син сказав мені, що хоче [бою з Камбососом] прямо зараз. Якщо він не буде битися з Прогрейсом, він хоче цього хлопця”.

Нагадаємо, у вересні 2021 року Камбосос сенсаційно переміг Лопеса-молодшого у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у легкій вазі. Опції реваншу в їхньому контракті передбачено не було.

Про бажання влаштувати поєдинок Василя з австралійцем Джорджем Камбососом, голова промоутерської компанії Top Rank БобАрум заявив на початку вересня 2023 року.

Раніше, у травні, українець у своєму останньому бою поступився Девіну Гейні у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі.

При цьому бажання провести бій із Ломаченком висловив екс-чемпіон світу у двох дивізіонах Шакур Стівенсон. Сам Василь за поєдинок із Шакуром може здобути найбільший гонорар за кар’єру.







Flag Counter