Випуски журналу

Я хотів би повторити бій з Нганну, але зараз потрібно розібратися з Усиком

Опубліковано: 2023-10-31 17:29:55

Власник поясу WBC у хевівейті Тайсон Ф’юрі заявив, що хотів би провести бій-реванш із екс-чемпіоном UFC Френсісом Нганну. Проте насамперед британець має поєдинок із чемпіоном світу WBO/WBA/IBF/IBO Олександром Усиком.

“Я хотів би зробити це в майбутньому. Упевнений, Френсіс теж хоче провести реванш. Але спершу нам доведеться розібратися з цією людиною, Олександром Усиком, це те, що чекає на мене далі”.

Ф’юрі переміг Нганну роздільним рішенням суддів. При цьому екс-чемпіон UFC у третьому раунді відправив Тайсона до нокдауну, проте британець зумів повернутися в бій.

Дивіться також: Тайсон Фьюрі – Френсіс Нганну. Відео огляд бою за 28 жовтня

Британець підтвердив, що наступний бій проведе із Усіком. Поєдинок українського та британського чемпіонів, які підписали контракт на бій за звання абсолютного чемпіона світу, планують провести 23 грудня або у січні 2024 року у Саудівській Аравії.

Договір на бій за абсолютний титул у надважкій вазі між Усиком та Ф’юрі містить пункт про реванш. Застереження стосується обох боксерів, ініціювати повторний поєдинок може той, хто програв.

 







Flag Counter