Випуски журналу

Треба продовжувати говорити про те, що війна не закінчилася і росія продовжує вбивати мирних жителів

Опубліковано: 2023-10-24 12:09:28

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх розповіла, що на міжнародних змаганнях продовжує нагадувати світові про війну, яку розпочала росія.

“Є велика увага до українських спортсменів. Особливо, вона зростає, коли українці виборюють нагороди. Звичайно, всі питають про війну, і навіть у мене в цьому сезоні, коли були якісь конференції на етапах Діамантових ліг, то багато питань було не про спортивну кар’єру, не про плани, а про війну в Україні”.

“Є такі, які дотепер не знають, наскільки все серйозно, які масштаби повномасштабного вторгнення росії в Україну, і коли ти розповідаєш їм це, то вони сидять шоковані. Треба продовжувати розповідати, продовжувати спілкуватися зі ЗМІ та пояснювати, що війна ще не закінчилася, росія продовжує обстрілювати нас, продовжує вбивати мирних жителів, про це треба говорити”.

Магучіх увійшла до трійки фіналісток в номінації найкращої легкоатлетки Європи. Також українка претендує на звання найкращої легкоатлетки 2023 року у світі.

Рано вранці 24 лютого 2022 року росія здійснила ракетний обстріл та авіабомбардування більшості українських міст, а потім розпочала повномасштабне військове вторгнення. Війна рф проти України триває вже 607-й день.







Flag Counter