Випуски журналу

Усик: Був упевнений, що бій відбудеться, зважаючи на те, що знаю про Ф’юрі. Я за ним стежу багато років

Опубліковано: 2023-10-19 16:23:09

Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями WBO/WBA/IBF/IBO Олександр Усик розповів, чому не сумнівався в тому, що його бій проти володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі у підсумку відбудеться.

“Я сформував свою думку про те, що бій відбудеться, виходячи з того, що я знаю про Тайсона Ф’юрі. Я за ним стежу вже багато років, за його діями, за тим, що він говорить і як поводиться. Я прочитав пару його книг та з цих складових сформував свою думку”.

“Я не знаю звідки, але іноді такі думки мене відвідують. Знаєте, помолюся, сиджу мовчки, подумаю про берег моря, вітер, небо, політаю десь. Ось такі приходять додатки, які потім видаю в слова”.

“Він грає. Очевидно, що він командний гравець. Ф’юрі грає у свій бік, і це круто. Нам потрібно грати у свій бік, от і все. Все, що ми бачимо по телевізору, що нам показують, – це якась гра, шоу”.

Нагадаємо, об’єднавчий бій Усика та Ф’юрі був запланований на квітень 2023 року, проте він не відбувся. На думку Циганського короля, це сталося через фінансові вимоги українця.

Олександр знову викликав Ф’юрі на бій після успішного захисту титулів WBA/WBO/IBO/IBF у поєдинку з Даніелем Дюбуа.

У результаті Усик і Ф’юрі підписали контракт на бій за абсолютний титул у надважкій ваговій категорії – про це стало відомо у вересні. Поєдинок планують провести 23 грудня або у січні 2024 року у Саудівській Аравії. Планується, що точну дату івента буде оголошено після поєдинку “Циганського короля” з Нганну.

10-раундовий поєдинок Фьюрі – Нганну відбудеться 28 жовтня в Саудівській Аравії. На кону не стоятиме титул WBC.







Flag Counter