Випуски журналу

Президент Top Rank Дюбеф: Якщо графіки Ф’юрі та Усика збігатимуться, об’єднавчий бій відбудеться дуже скоро

Опубліковано: 2023-09-21 15:50:53

Президент промоутерської компанії TopRank Тодд ДюБеф сподівається, що володар титулів WBA/WBO/IBF/IBO у надважкій вазі Олександр Усик та чемпіон WBC Тайсон Ф’юрі таки поб’ються в найближчому майбутньому.

“Я думаю, що цього року ми були обмежені в термінах. Час у обох хлопців просто не збігся. Ми намагалися втиснути цей бій навесні, до того, як мав відбутися обов’язковий бій Усика з Даніелем Дюбуа”.

«Було багато обставин, тому хороша новина полягає в тому, що Усик провів бій із Дюбуа. Деякі люди думали, що він виглядав не так добре, як вони очікували, але це був справді хороший, конкурентний бій”.

“Тайсон залишиться гострим як бритва і, сподіваюся, битися з “найгіршою людиною на планеті” [Френсісом Нганну], а невдовзі після цього був би доречний час [для його бою проти Усика]. Тоді об’єднавчий поєдинок відбудеться дуже скоро”.

У жовтні 2022 року той самий Дюбеф не сумнівався в тому, що Усик і Ф’юрі зустрінуться в ринзі протягом 2023 року. Цей бій був запланований на квітень, проте зірвався через контрактні розбіжності. Пізніше компанія Skill Challenge Entertainment заявила про плани організувати вечір боксу в Саудівській Аравії з двома поєдинками Усик – Фьюрі та Джошуа – Вайлдер.

Усик викликав Ф’юрі на бій після успішного захисту титулів WBA/WBO/IBO/IBF у поєдинку з Даніелем Дюбуа. Потенційною новою датою об’єднавчого бою називається 27 січня 2024 року. Переговори сторін продовжуються, незважаючи на регулярні провокаційні заяви “Циганського короля” (начебто нещодавнього про завершення кар’єри).

Ф’юрі зустрінеться з екс-чемпіоном UFC Френсісом Нганну 28 жовтня в Ер-Ріяді — столиці Саудівської Аравії. WBC надав Тайсону спеціальний дозвіл на цей поєдинок.







Flag Counter