Випуски журналу

Супрун виграв срібло в юніорському суперспринті на літньому ЧС-2023 з біатлону

Опубліковано: 2023-08-24 17:28:48

Українець Сергій Супрун виграв срібло у суперспринті серед юніорів на літньому ЧС-2023 з біатлону, який проходить у словацькому Брезно-Осрблі.

Сергій відібрався у фінал лише з 17-го місця. Однак змагання провів впевнено і, незважаючи на три промахи, зумів на секунду випередити хорвата Матію Леговича, який завоював “бронзу”. Переможцем суперспринту серед юніорів став поляк Ян Гунька із результатом 21:19,2. Супрун відстав від нього майже на 10 секунд.

Ще двоє українців, Степан Кінаш та Віталій Мандзин, посіли місця у п’ятірці найсильніших. Вони без помилок пройшли перший вогневий рубіж та могли претендувати на медалі. Надалі обидва допустили по чотири промахи.

Зазначимо, що у фінал суперспринту відібралися всі українські юніори, заявлені на ЧС у складі національної збірної. Проте Богдан Борковський, Єгор Макаренко та Михайло Хміль не зуміли потрапити до підсумкової топ-20.

Нагадаємо, раніше українки Олександра Меркушина та Олена Городна вдвох зійшли на п’єдестал пошани у жіночому юніорському суперспринті.

Літній ЧС-2023 з біатлону проходить у Словаччині з 24 по 27 серпня. Завтра, 25 серпня, заплановано проведення дорослих чоловічого та жіночого суперспринтів.

Джерело: https://sportarena.com/uk/winter-sports/biathlon/suprun-vigrav-sriblo-v-yuniorskomu-supersprinti-na/







Flag Counter