Випуски журналу

Лузан: На чемпіонаті світу боротимуся за дві ліцензії на Олімпійські ігри

Опубліковано: 2023-07-13 16:03:26

Українська каноїстка Людмила Лузан поділилася очікуваннями від виступу на чемпіонаті світу з веслування на каное та байдарках, який пройде у німецькому Дуйсбурзі у серпні.

“Звичайно, це найважливіші змагання сезону. Путівка на Олімпійські ігри, до яких я йду. Будемо виступати на дистанції 500 метрів з Валерією Теретою. І також на 200 метрів в одиночці. І там, і там боротимуся за ліцензії. Не люблю обіцяти щось наперед. Роботиму все можливе, аби результатом показати, що я можу”.

“Ніхто не очікував, але ми досить вдало виступили на Європейських іграх. Що дає великий поштовх працювати ще більше, щоб на чемпіонаті світу, дай Бог, виступити ще краще”.

“Враження від Євроігор-2023? Дуже надихалася, звичайно. На жодних змаганнях я такого не відчувала. Звичайно, [лише] на Олімпіаді — це дуже схожі на Олімпійські ігри змагання. І вражає команда, цей дух: всі підтримують один одного, радіють перемогам, налаштовують. І це додає ще більше сил і мотивації перемагати. Відчула це на собі”, – заявила Лузан.

Нагадаємо, Людмила здобула три медалі у веслуванні на змаганнях у Кракові. Лузан виграла золото на дистанції 500 метрів каное-одиначок, а також у каное-двійці на дистанції 500 метрів разом із Валерією Теретою. Також Людмила здобула срібло в каное-одиначці на дистанції 200 метрів.

Також Лузан була визнана найкращою спортсменкою України у червні.

Джерело: https://sportarena.com/uk/more-sports/olympics/rowing/luzan-na-chempionati-svitu-borotimusya-za-dvi/







Flag Counter