Випуски журналу

Каратистка Терлюга стала чемпіонкою Європейських ігор-2023, Філіпов виграв бронзу

Опубліковано: 2023-06-22 19:04:48

Анжеліка Терлюга стала чемпіонкою Європейських ігор-2023 у Кракові. У вирішальній сутичці у ваговій категорії до 55 кг українська каратистка перемогла Івет Горанову з Болгарії – 2:0.

Терлюга виграла другу медаль Європейських ігор у кар’єрі. В 2019 році Анжеліка стала срібною призеркою змагань, поступившись у фіналі саме Горановій.

Ще одну медаль у карате для України приніс Нікіта Філіпов. Він посів третє місце у куміте у ваговій категорії до 60 кг, поступившись у півфіналі греку Христосу-Стефаносу Ксеносу – 0:1.

В активі збірної України вже шість медалей на Європейських іграх у Кракові. Раніше золоті нагороди здобули каное-двійка Людмила Лузан/Валерія Терета та байдарка-двійка Олег Кухарік/Ігор Трунов, а також змішана команда зі стрибків у воду (Ксенія Байло, Данило Коновалов, Ганна Письменська та Олексій Середа). Олена Костевич стала бронзовою призеркою у кульовій стрільбі з пневматичного пістолета з 10 метрів.

Джерело: https://sportarena.com/uk/more-sports/olympics/martial-arts/karatistka-terlyuga-stala-chempionkoyu-yevropejskih/







Flag Counter