Випуски журналу

Шевченко, Зінченко, Бекхем та Фердинанд. Челсі організує благодійний матч на підтримку України

Опубліковано: 2023-05-23 17:13:55

Челсі організує благодійний матч на підтримку України.

Капітанами команд можуть стати екс-тренер збірної України та колишній нападник Челсі Андрій Шевченко, а також захисник лондозького Арсеналу Олександр Зінченко. Серед учасників матчу будуть легенди збірної Англії – Девід Бекхем та Ріо Фердінанд, екс-футболістка, а нині телеведуча Алекс Скотт та співак Найл Хоран.

Організаторами матчу виступить Game4Ukraine. Усі гроші, зібрані під час івента, будуть перераховані на рахунок фандрейзингової платформи UNITED24. Благодійний поєдинок заплановано у Лондоні на 5 серпня та відбудеться на стадіоні Стемфорд Брідж.

Платформа UNITED24 створена для фінансової допомоги Збройним силам та захисникам України, мирним жителям, а також відновлення України від наслідків російської військової агресії.

Раніше повідомлялося, що власник Челсі Тодд Боелі підтримав ідею проведення благодійного матчу всіх зірок на Стемфорд Брідж на підтримку України. У благодійному матчі мають взяти участь українські гравці, які виступають в АПЛ: Олександр Зінченко (Арсенал), Віталій Міколенко (Евертон), Ілля Забарний (Борнмут) та Михайло Мудрик (Челсі).

Рано вранці 24 лютого росія здійснила ракетний обстріл та авіабомбардування більшості українських міст, а потім розпочала повномасштабне військове вторгнення. Війна проти росії триває вже 454-й день.

Джерело: https://sportarena.com/uk/otherside/shevchenko-zinchenko-bekhem-ta-ferdinand-chelsi/







Flag Counter