Випуски журналу

Мицюк Ярослав Олександрович

Опубліковано: 2014-05-06 00:00:00

Тренер викладач першої кваліфікаційної категорії спортивної секції тхеквондо – ВТФ спортивного клубу «Білий Лев». На сьогоднішній день є Чорний пояс І Дан. А також працюю з дітьми інвалідами ( Реабілітолог).

Вопрос 1. Почему Вы решили посвятить жизнь именно этому боевому искусству, и почему рекомендуете это направление боевых искусств детям, молодежи — Вашим ученикам?

Перш ніж зайнятися цим видом я займався різними іншими видами єдиноборств. В тхеквондо я побачив ті якості  непохожість з іншими видами . В цьому виді єдиноборств кожній дитині можна підібрати фізичне навантаження ,  тут працює весь організм, всі м’язи .Один може займатися бойовим тхеквондо (Керугі), другий класикою (Пумсе), треті самобороноб (Хошінсуль)

Вопрос 2. Н а что больше упор в тренировках — на соревновательную сторону или прикладную?

Тренування побудовані таким чином , щоб займаючись , люди розвивалися як фізично , так і морально. І не важливо - виступає людина на змаганнях чи ні , важливо щоб у потрібний момент ті , хто займається Тхеквондо-ВТФ , могли протидіяти ситуації як за допомогою сили, швидкості та спритності , так і спокоєм Духа і незворушністю . Тренування спрямовані на формування  фізичний і духовний розвиток спортсмена . В нас є групи початкової підготовки , навчально- тренувальні групи, групи спортивного вдосконалення . У кожній групі відповідно різна програма навчання і підготовки. А також в нас займаються з дітьми інвалідами відповідно до їх діагнозу.

Вопрос 3. Какие мероприятия в Вашей федерации практикуются в качестве воспитательного процесса — летние лагеря, походы, коллективные игры, контроль успеваемости детей в школах и т. п.

Практикуємо все, згідно з планом заходів на учбово-тренувальний рік. Проводимо змагання міські обласні, атестації, збори, перевірку фізичних можливостей та техніки для профілактики, щоб вчилися краще. Збираємо збірну області на виїзні змагання, влаштовуємо навчально-тренувальні збори з підготовки спортсменів до кожного заходу, діти також спілкуються один з одним, дружать, різнобічно розвиваються, відволікаючись і відпочиваючи від тренувань, готуючись до наступного навчально-тренувального році. А також ми організовуємо

Вопрос 4. Кто был Вашим первым Учителем в боевом искусстве; на кого из Ваших учеников могут равняться остальные Ваши ученики и почему?

Мій  учитель і наставник є Корсак О.М. який мені завжди підказує та допомагає в різних ситуаціях.
Вихованці Волинської обласної федерації можуть рівнятися на таких спортсменів інструкторів як : Пархомук Тарас, Здунчук Богдан Столярчук Діана Короляк Тарас
Ці учні, які допомагають мені в тренуваннях і самому підвищувати свою майстерність. Ці хлопці пройшли шлях від білого до чорного поясу 1 дана, завдяки своїй наполегливості та цілеспрямованості .
Саме на них рівняються всі спортсмени, що займаються Тхеквондо-ВТФ в нашому місті

Вопрос 5. Сколько клубов работает в Вашей областной федерации?

В Волинській області під моїм керівництвом працює 5 інструкторів 5 клубів які готують спортсменів до змагань різного рівня. Три клуба працюють в м. Луцьку , і ще у м. Нововолинську  та Рожищах. Тел. для контакту 0997634300 Ярослав Олександрович
 







Flag Counter