Випуски журналу

Джошуа – про реванш з Усиком: Це вперше у моїй кар’єрі, коли я спеціально працюю над планом бою

Опубліковано: 2022-05-20 12:27:22

Колишній чемпіон світу у хевівейті Ентоні Джошуа розповів про свої плани на реванш з українським чемпіоном світу за версіями WBO/WBA/IBF/IBO у суперважкій вазі Олександром Усиком.

“Я сказав би, що таке відбувається вперше у моїй кар’єрі, коли ми спеціально працюємо над планом бою”, – заявив Джошуа.

“Я багато в чому обґрунтовував свій успіх лише фізичними здібностями. Цього було недостатньо, тому зараз ми розробляємо інший план. Подивимося, як він спрацює”.

Повідомлялося, що другий бій між Олександром Усиком та Ентоні Джошуа пройде 23 липня в одній зі східних країн. За словами промоутера Едді Хірна, найімовірніше, бій між українцем та британцем відбудеться на Близькому Сході.

Промоутер українця Олександр Красюк заявляв, що Усик перебуває у хорошій формі перед другим поєдинком із Джошуа. Українець втратив частину своєї ваги на тлі російського вторгнення в Україну та розпочав підготовку до бою лише у квітні.

Також днями Красюк заявив, що після другої перемоги над Джошуа українець має намір провести бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті.

Восени минулого року Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів та об’єднав чемпіонські титули WBA, WBO, IBF та IBO у суперважкій вазі.

Джерело: https://sportarena.com/uk/boxing/dzhoshua-pro-revansh-z-usikom-tse-vpershe-u-moyij/







Flag Counter