Випуски журналу

У Львові завершився ХХ ювілейний всеукраїнський турнір з дзюдо «LVIV JUDO OPEN Світ Дитини - 2015»

Опубліковано: 2015-11-05 22:16:35

У Львові завершився ХХ ювілейний всеукраїнський турнір з дзюдо «LVIV JUDO OPEN Світ Дитини - 2015»

31 жовтня - 1 листопада ц.р. у Львівському палаці спорту «Україна» успішно відбувся ХХ ювілейний всеукраїнський турнір з дзюдо «LVIV JUDO OPEN Світ Дитини - 2015».
Учасниками цьогорічних змагання були 826 спортсменів різних вікових груп з 18 областей України (загалом 53 команди).

Організаторами цього потужного спортивного заходу традиційно виступили управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву «Богатир» за підтримки відділення НОК України у Львівській області, видавництва «Світ Дитини», ДТГО «Львівська залізниця» та інш.

З вітальним словом до учасників змагань звернулися: начальник управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, перший заступник голови відділення НОК України у Львівській області Юрій Майборода, співзасновник турніру, керуючий партнер видавництва «Світ Дитини» Роксолана Лемик; комерційний директор ПАТ «Львівський холодокомбінат» Сергій Кунта; директор Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Вадим Климович; начальник з фізпідготовки ЛЕГЕНДАРНОЇ 80-ї окремої аеромобільної бригади полковник Василь Дзяма та ін.

Особлива увага на «LVIV JUDO OPEN Світ Дитини» беззастережно приділяється поєдинкам серед наймолодших учасників, тому на цьогорічному турнірі усі спортсмени-учасники віком до 14 років і молодші були відзначені пам’ятними нагородами.

Відтак переможці та призери у наймасовіших категоріях серед дорослих, а цьогоріч це були спортсмени, які боролися у вагових категоріях 66 кг та 73кг були відзначені ще й грошовими нагородами.

У загальнокомандному заліку переможцем стала збірна команда Львівської області, друге місце вибороли кияни, а третє місце розподілили між собою збірні Хмельницької та Волинської областей.
http://www.dsmsu.gov.ua/index/ua/material/20581







Flag Counter