Випуски журналу

Калушанка Тетяна Кіт стала чемпіонкою України з вільної боротьби

Опубліковано: 2015-04-14 18:46:11

У Харкові відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків і жінок, на якому успішно виступили і вихованці калуської школи боротьби.

У змаганнях серед жінок вагової категорії до 55 кг чемпіонкою України стала майстер спорту міжнародного класу Тетяна Кіт, яка у фінальній сутичці перемогла досвідчену донеччанку, заслуженого майстра спорту Тетяну Лазарєву, інформує ”Спорт Калущини”.

Також золоту медаль чемпіонату України виборов у ваговій категорії до 65 кг майстер спорту міжнародного класу Андрій Квятковський. А заслужений майстер спорту Василь Федоришин здобув «бронзу» у ваговій категорії до 61 кг, зазнавши у півфінальній сутичці поразки від майстра спорту Василя Шуптара з Львівщини з мінімальним рахунком 2:3.

Нагадаємо, що Тетяна Кіт є вихованкою тренера-викладача ДЮСШ «Сокіл», майстра спорту Миколи Пукіша. До речі, ще одна його вихованка Мар’яна Безрука виступала на чемпіонаті України у ваговій категорії до 53 кг і посіла восьме місце.

Першим тренером Андрія Квятковського був заслужений тренер України Юрій Кірілов. А Василь Федоришин повинен бути вдячний за свої заслуги у спорті високих досягнень заслуженому тренерові України Ігорю Барні.

http://vikna.if.ua/







Flag Counter