Випуски журналу

Открытый Всеукраинский турнир по боевому самбо "Патриот"

Опубліковано: 2013-03-21 10:40:00

1. Мета і завдання
- пропаганда та подальший розвиток бойового самбо серед молоді, популяризація здорового способу життя, патріотичне виховання підростаючого покоління.
-   виявлення перспективних спортсменів та удосконалення майстерності спортсменів
- активізація навчально-тренувальної діяльності спортивних організацій – учасників змагань.

2. Строки та місце проведення

Змагання проводяться 30 березня  2013 року у спортзалі ДЮСШ № 2 (вул. Хлібна 24). День приїзду 29 березня 2013 року, зважування 29 березня з 18:00 – 19:00. Доважування спортсменів 30 березня 2013 року з 9:00 – 10:00.
Засідання суддівської колегії та представників команд з 10:00 – 11:00.
Початок змагань 12:00

3. Керівництво проведення змагань.

Загальне керівництво підготовкою і проведенням змагань здійснюється обласною федерацією з бойового самбо при підтримці головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

4. Учасники змагань.

Змагання проводяться по діючим міжнародним правилам бойового самбо та являються особистими. До участі в змаганнях допускаються спортсмени 1992 – 1993 р. н. , спортсмени 1994-1995 р. н. з спеціальним допуском лікаря.
Вагові категорії:  48, 52, 57, 62, 68, 74, 82, 90, понад 90 кг. (допуск 500 гр.)
                       
5. Фінансові витрати

Фінансові витрати на участь команд у змаганнях за рахунок відряджуючих організацій.
Витрати на оплату медобслуговування, афішування, нагородження переможців та призерів несе обласна федерація бойового самбо.
Стартовий внесок 50 грн.

6. Нагородження

Переможці та призери в кожній ваговій категорії нагороджуються дипломами, медалями, кубками  та цінними призами.

7. Заявки, оформлення  учасників змагань.

Заявки подаються у мандатну комісію у день приїзду команд за установленою формою з обов’язковою наявністю завірених печатками підписів керівника організації, тренера і лікаря. Підтвердження щодо участі у змаганнях надати до 20 березня 2013 року. Команди, які вчасно не нададуть підтвердження, не будуть забезпечуватися проживанням.
До мандатної комісії подаються:
1. Іменна заявка  з вказаним прізвищем, ім’ям та по-батькові спортсмена,  візою лікаря проти кожного спортсмена. Заявка завірена лікарем з кількістю допущених до змагань та завірені печаткою місцевого органу виконавчої влади з питань фізичної культури і спорту.
2. Паспорт.
3. Страховий поліс.
4.  Анкета спортсмена для бази «Спортивний результат».
5.  Кваліфікаційні книжки спортсменів.

8. Умови проведення змагань

        Змагання проводяться відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-спортивних заходів України на 2013 рік за чинними на території України Правилами змагань з бойового самбо.
Змагання проводяться згідно із Правилами змагань Федерації бойового самбо України, затвердженими Міністерством України у справах сім'ї, молоді та спорту 24.04.2009 року, які не суперечать міжнародним правилам з бойового самбо.      

9. Одяг,  взуття  та  спорядження  учасників.

- дозволяється  застосовувати м`які накладки на гомілки;
- одяг учасників змагань складається  з спортивної куртки для поєдинків з бойового  самбо з поясом, трусів та м`якого спортивного взуття;
- куртка повинна бути виготовлена з бавовняної тканини, мати спеціальний міцний крій для захватів та прорізи для пояса; рукави повинні закривати не менше 2/3 передпліччя;
- кольори курток - червоний або синій з поясом такого самого кольору. Колір спортивних трусів повинен відповідати кольору куртки. Учасник змагань зобов’язаний мати куртки обох кольорів.
- обов`язково: застосування капи, м`яких відкритих для захвату рукавичок (6 унций) , неметалевої мушлі, застосування шолома; спортивне взуття;
- спортивне взуття повинне бути з м`якою підошвою (самбетки);
- забороняється використання деталей спорядження, що можуть завдати травми учасникам поєдинку;
- на командних змаганнях команда приймає участь у церемоніях відкриття, нагородження  та закриття  змагань в формі одного кольору.

10.  Медичне забезпечення змагань.

    У відповідності до "Положення про  медичне забезпечення спортивно-масових  заходів", що затверджено наказом Міністерства охорони здоров’я України від 27.10.2008 № 614, медичне забезпечення спортивно-масових заходів здійснюється Українським центром спортивної медицини, обласними та міськими диспансерами, центрами незалежно від їх відомчого підпорядкування, відділеннями спортивної медицини лікувально-профілактичних закладів загальної мережі. Для медичного забезпечення змагань залучаються кваліфіковані медичні працівники. Присутність лікаря із спортивної медицини обов’язкова на змаганнях всіх рівнів.
    Лікар змагань входить до складу суддівської  колегії на правах заступника головного  судді. Всі його рішення в межах компетентності обов’язкові для учасників, суддів, організаторів змагань. Лікар представляє в організаційний комітет або суддівську колегію план медичного забезпечення змагань та звіт з їх закінченням.

Тел. для довідок: 063-623-60-40 Email: samboboevoe@yandex.ru (Голуб Вадим Юрійович)
 







Flag Counter