Випуски журналу

Анатолий Рябушкин

Опубліковано: 2013-03-05 00:00:00

Вопрос 1. Почему Вы решили посвятить жизнь именно этому боевому искусству, и почему рекомендуете это направление боевых искусств детям, молодежи — Вашим ученикам?

Кіокушин — це силовий, атакуючий, напористий вид спорту, який потребує великої внутрішньої сили та наполегливості. Для всіх, хто займається Кіокушин карате, це не тільки спорт, а й зміст життя.


Вопрос 2. На что больше упор в тренировках — на соревновательную сторону или прикладную?

Під час тренувань перевага надається вправам для розвитку сили, витривалості, швидкості, координаційних здібностей, вивченню спеціальних рухливих ігор. Особлива увага приділяється психологічній підготовці, що допомагає бути впевненим у своїх здібностях і сприяє поліпшенню результатів в Кіокушин карате.

Вопрос 3. Какие мероприятия в Вашей федерации практикуются в качестве воспитательного процесса — летние лагеря, походы, коллективные игры, контроль успеваемости детей в школах и т. п.

В якості виховання ми пропонуємо літні табори. Саме там формуються якості необхідні для заняття Кіокушин: спритність, витривалість, співчуття, товариськість. Ще федерація пропонує нагородження переможців змагань на шкільних лінійках.


Вопрос 4. Кто был Вашим первым Учителем в боевом искусстве; на кого из Ваших учеников могут равняться остальные Ваши ученики и почему?

Першим моїм вчителем Кіокушин був О. Гончаренко. В Кіокушин я прийшов навчаючись у Вінницькому педагогічному інституті. Мене зацікавив цей вид спорту і так стало, що полонив на все життя.

 







Flag Counter